Financiering & lease

Financiering

U kunt bij Autobedrijf Jaap de Vries ook de financiering voor uw auto regelen als u besluit bij ons een auto te kopen. Dat kan zowel een financiering voor een compleet nieuwe auto of voor een occasion zijn. 
Het komt namelijk best vaak voor dat de auto die u op het oog heeft eigenlijk net iets te duur is met het oog op uw beschikbare budget. 
Door een deel van het aankoopbedrag van de auto te financieren, is het wellicht ineens wel mogelijk om de auto van uw dromen binnenkort voor uw huis te hebben staan.

Financial lease

Financial lease is een financieringsvorm waarbij u handig profiteert van verschillende voordelen. U hoeft de auto niet meteen af te rekenen, terwijl u er wel meteen in weg kunt rijden. U betaalt maandelijks een scherp bedrag om de auto te kunnen rijden, gedurende de contractperiode zoals u die overeenkomt met de leasemaatschappij. Na afloop van die periode heeft u de mogelijkheid om de auto over te nemen, zodat u daar naast economisch eigenaar ook juridisch eigenaar van wordt.

Financial lease is de tegenhanger van operational lease. Er is sprake van een aantal verschillen. Bij financial lease wordt u economisch eigenaar van de auto. De leasemaatschappij blijft juridisch eigenaar, tot aan het einde van het contract. Dan kunt u de auto overnemen, zodat u ook juridisch eigenaar wordt. Dat is bij operational lease niet het geval. Bovendien betaalt u dan een maandelijkse termijn voor zowel de financiering als voor alle bijkomende kosten (behalve de brandstof). Bij financial lease betaalt u alleen voor de financiering.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van een financiering of lease in uw situatie? Neem dan contact met ons op of maak alvast een berekening via onderstaande calculator.